• Els tallers tracten àmbits diferents com l’esport, l’oci o la cultura i s’adrecen a gent des dels 6 fins als 35 anys

Crevillent – El Centre Jove comença l’any 2022 amb 8 cursos nous que agrupen diferents interessos, com els idiomes, el cinema, la literatura o l’esport, gràcies a les noves activitats del centre que inclouen anglès, ball infantil, manualitats, ludoteca per als xiquets i xiquetes, pilota valenciana, cinefòrum, escriptura creativa i un taller de meditació, ioga i pilates, a les qual s’aniran sumant més iniciatives a mesura que avance l’any.

La regidora de Joventut, Ana Vanesa Mas, ha posat de relleu que estes activitats “responen als interessos dels i les joves de Crevillent i contribueixen a la vida cultural i social del poble” i ha recordat el compromís del consistori en “oferir noves opcions d’oci als joves”.

Els més menuts podran participar al taller de manualitats (des dels 6 fins als 15 anys), que tindrà lloc els dimarts o dijous, i també a la ludoteca (de 6 a 12 anys) les vesprades de dilluns o dimecres, així com un curs específic de ball infantil per a xiquets i xiquetes de 6 a 12 anys els dimarts o dimecres.

S’oferiran activitats culturals com un cinefòrum per a debatre sobre el seté art a partir del visionat de pel·lícules, que tindrà lloc els divendres i està adreçat a totes les edats (de 6 a 35 anys) en grups segons l’edat, i es podrà gaudir també de la literatura gràcies al taller d’escriptura creativa, per a joves entre 20 i 35 anys els dilluns o dijous, amb el qual desenvolupar la creativitat a partir de diferents tipus de text.

Completen les noves activitats el curs d’anglés per a joves de 6 a 18 anys dels dilluns o dijous, i les activitats físiques i esportives quedaran cobertes amb el curs de pilota valenciana dels dissabtes al matí (de 6 a 19 anys) i amb les classes de meditació, ioga i pilates dels dimarts o dimecres.

A més, el Centre Jove continua amb algunes de les activitats ja iniciades a la tardor de 2021, com el taller de manga o el curs d’escacs.

Per a inscriure’s, només fa falta omplir el full d’inscripció a través d’internet gràcies al QR del butlletí, on també es podran consultar els horaris, o venir personalment al Centre Jove.

NOTA DE PRENSA

El Centre Jove comienza 2022 con nuevos cursos y actividades

  • Los talleres tratan ámbitos diferentes como el deporte, el ocio o la cultura y se dirigen a personas de entre los 6 hasta los 35 años

Crevillent – El Centre Jove empieza en 2022 con 8 cursos nuevos que agrupan diferentes intereses, como los idiomas, el cine, la literatura o el deporte, gracias a las nuevas actividades del centro que incluyen inglés, baile infantil, manualidades, ludoteca para los niños y niñas, pilota valenciana, cinefórum, escritura creativa y un taller de meditación, yoga y pilates, a los cuales se irán sumando más iniciativas a medida que avance el año.

La concejala de Juventud, Ana Vanesa Mas, ha puesto de relieve que estas actividades “responden a los intereses de los y las jóvenes de Crevillent y contribuyen en la vida cultural y social del pueblo” y ha recordado el compromiso del consistorio de “ofrecer nuevas opciones de ocio a los jóvenes”.

Los más pequeños podrán participar en el taller de manualidades (desde los 6 hasta los 15 años), que tendrá lugar los martes o jueves, y también en la ludoteca (de 6 a 12 años) las tardes de lunes o miércoles, así como un curso específico de baile infantil para niños y niñas de 6 a 12 años los martes o miércoles.

Se ofrecerán actividades culturales como un cinefórum para debatir sobre el séptimo arte a partir del visionado de películas, que tendrá lugar los viernes y está dirigido a todas las edades (de 6 a 35 años) en grupos según la edad, y se podrá disfrutar también de la literatura gracias al taller de escritura creativa, para jóvenes entre 20 y 35 años los lunes o jueves, con el que desarrollar la creatividad a partir de diferentes tipos de texto.

Completan las nuevas actividades el curso de inglés para jóvenes de 6 a 18 años de los lunes o jueves, y las actividades físicas y deportivas quedarán cubiertas con el curso de pilota valenciana de los sábados por la mañana (de 6 a 19 años) y con las clases de meditación, yoga y pilates de los martes o miércoles.

Además, el Centre Jove continúa con algunas de las actividades ya iniciadas en otoño de 2021, como el taller de manga o el curso de ajedrez.

Para inscribirse, solo hace falta completar la hoja de inscripción a través de internet gracias al QR del boletín, donde también se podrán consultar los horarios, o venir personalmente al Centre Jove.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.