Torna el Campament d’Estiu de la Creu Roja al CEMA Els Molins

El campament patrocinat per la Regidoria de Joventut de Crevillent es desenvoluparà del 25 al 27 de juny i del 2 al 4 de juliol en un entorn privilegiat i comptarà amb jocs, tallers educatius i altres activitats com senderisme

Ja estan disponibles les inscripcions per a l’II Campament d’Estiu de la Creu Roja Espanyola de Crevillent, patrocinat per la Regidoria de Joventut, amb la col·laboració de la Fundació Caja Mediterráneo. Es durà a terme durant dos caps de setmana seguits: del 25 al 27 de juny i del 2 al 4 de juliol en el CEMA Els Molins.

Els xiquets i xiquetes de la localitat podran gaudir en aquest entorn privilegiat d’un cap de setmana en la naturalesa amb diferents activitats a l’aire lliure com a senderisme, jocs o tallers educatius. Totes elles tindran com a objectiu el coneixement de la flora i fauna local i la sensibilització amb el medi ambient.

Les famílies que desitgen inscriure als seus fills i filles podran fer-ho de manera presencial en l’Assemblea de Creu Roja Espanyola de Crevillent, en horari de dilluns a divendres de 10 h a 13 h. El campament comptarà amb les mesures sanitàries i d’higiene anti-Covid oportunes.

Tant la regidora de Joventut, Ana Vanesa Mas, com la presidenta de l’Assemblea Local, Alicia Mas Burgos, animen als xiquets i xiquetes del municipi a acudir a aquest campament, que representa una excel·lent alternativa d’oci per a aquest estiu, i que els permetrà, per segon any, compartir experiències i fer noves amistats en un entorn saludable i educatiu.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.