La Regidoria d’Habitatge de Crevillent tramitarà tant les ajudes ordinàries com les dirigides a menors de 35 anys a la Casa de Cultura a partir de demà dijous, dia en què entren en vigor

Demà dijous entren en vigor les ajudes al lloguer ordinàries procedents del Pla Nacional i la Conselleria d’Habitatge. A causa de la Covid-19, el tràmit enguany serà totalment telemàtic i Crevillent serà un dels pocs municipis de la Comunitat Valenciana que disposarà d’un servei totalment gratuït per a realitzar tot el procés d’aquestes ajudes, a través de la Regidoria d’Habitatge.

Segons expliquen des de la regidoria, s’han convocat dos ajudes: les ordinàries i les ajudes al lloguer per a menors de 35 anys. El procediment de l’ajuda és a través de concurrència competitiva i atorga fins al 50% del lloguer per a joves menors de 35 anys i majors de 65 anys, mentres que per a la resta l’ajuda aconsegueix el 40% del lloguer de tot l’any 2021.

Els requisits són:

  • Comptar amb un contracte de lloguer en vigor amb duració igual o superior a un any.
  • Que el pagament de la mensualitat del lloguer es realitze per transferència bancària al compte del propietari.
  • No tindre deutes amb Hisenda i la Seguretat Social.

Totes les persones que reunisquen aquests requisits es poden posar en contacte amb la Regidoria d’Habitatge a través del correu electrònic vivienda@crevillent.es i han d’especificar el contacte amb el seu número de telèfon. Una vegada comprovat que compleixen els requisits per a sol·licitar l’ajuda, se’ls facilitarà un sobre amb un codi i la documentació que han d’aportar.

En ser un tràmit íntegrament telemàtic i comptar amb un important treball a realitzar, es prega a la població que en el termini màxim de 5 dies retornen el sobre amb tota la documentació requerida degudament emplenada. La regidora d’Habitatge, Gema Candelaria Asencio, explica que les persones que ja s’estan apuntades en el llistat per a sol·licitar les ajudes poden passar a partir d’aquest divendres per la Casa de Cultura a recollir la documentació. El termini per a poder tramitar tots els expedients des de l’Ajuntament acaba el 21 de juny a les 12 h. Per a Gema Candelaria Asencio és important que totes les persones que reunisquen els requisits contacten amb la Regidoria com més prompte millor, mitjançant el correu electrònic, per a poder tramitar aquesta ajuda, ja que ofereix un important descans en el pagament del lloguer en poder aconseguir entre un 40 i un 50% del lloguer. “Pel fet que el tràmit és telemàtic, sol·licitem que aquells que vagen a demanar l’ajuda recullen la documentació com més prompte millor” recalca l’edil.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.