Triada la poesia guanyadora del primer concurs organitzat per la Regidoria d’Igualtat

El Concurs de Poesia Dia Internacional de la Dona ha comptat amb la participació de 14 alumnes de batxillerat dels instituts de Crevillent. La decisió del jurat es coneixerà divendres que ve, 16 d’abril

El primer concurs de poemes organitzat per la Regidoria d’Igualtat amb motiu del Dia Internacional de la Dona ja compta amb poesia guanyadora. Un concurs que promou tant la defensa de valors no discriminatoris ni sexistes com la ruptura dels estereotips tradicionals de gènere.

La decisió del jurat s’ha dut a terme hui dilluns, 12 d’abril, amb la participació de la regidora de l’àrea Ana Vanesa Mas, la tècnica d’Igualtat, Eva Marín i una representant de l’Associació Feminista Isabel Alfonso Candela, María Machón. L’elecció ha sigut presa per unanimitat.

Han sigut 14 les persones que han participat en aquest concurs destinat a les i els joves de la localitat d’entre 16 i 18 anys, sent concretament alumnes i alumnes de batxillerat dels dos instituts de Crevillent. Des de la Regidoria d’Igualtat comenten que el lliurament dels premis i diplomes als participants es realitzarà divendres que ve a les 18.00 h en el Centre Jove. Ana Vanesa, per part seua, agraeix a tota la nostra joventut la seua participació en aquest concurs, una participació que qualifica de “molt positiva” perquè les i els més joves tenen un paper importantíssim a l’hora de treballar en temes relacionats amb la igualtat de gènere i la visibilitat de la dona.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.