Crevillent aprova més de mig milió d’euros en ajudes per a empresaris i autònoms afectats per la Covid-19

Les línies de subvencions aprovades ahir en Ple ordinari es podran sol·licitar en l’ADL i comptaran amb un muntant total de 596.800 €

L’Ajuntament de Crevillent va aprovar per unanimitat en el Ple ordinari celebrat durant la vesprada d’ahir, 28 de setembre, diversos programes d’ajudes dirigides als autònoms i empresaris de Crevillent que han vist afectada la seua activitat econòmica per la pandèmia de la Covid-19, i que ascendeixen ara a un muntant total de 596.800 €.

D’aquest import, mig milió d’euros es destinarà als tres programes de subvencions municipals aprovats en el passat ple, a l’espera de l’informe de sostenibilitat financera de la Generalitat, i per a les quals hui, ja amb l’informe, s’ha aprovat la modificació del termini de presentació, estenent-se fins al 30 d’octubre.

Aquestes ajudes cobriran, d’una banda, despeses extraordinàries derivades de l’adopció de les mesures de seguretat en les activitats econòmiques, amb un import màxim per ajuda de 700 €. Per un altre, despeses corrents suportades durant el període de tancament o suspensió temporal de l’activitat econòmica, amb un màxim de 500 €. I, finalment, es dotarà d’ajudes de 1.000 € a autònoms i empresaris que van haver de tancar els seus negocis pel *coronavirus, i d’un total de 500 € als negocis que han patit una caiguda en els seus guanys per aquest motiu.

A això s’ha sumat l’aprovació de destinar 96.827 euros més a aquesta mateixa fi, gràcies a una subvenció concedida per la Diputació d’Alacant. A diferència dels altres tres programes d’ajudes, que tenen com a requisit disposar de menys de 5 empleats en la plantilla de mitjana, aquestes subvencions no contemplen un nombre màxim de treballadors. En aquest cas la quantitat màxima de l’ajuda podrà ascendir fins als 2.000 € i serà per a sufragar despeses corrents. El termini de sol·licitud serà de 10 dies naturals a partir de la seua publicació en el BOP. La tramitació de totes aquestes ajudes es durà a terme en l’Agència de Desenvolupament Local, situada en C/ Blasco Ibáñez, núm.8. Per a més informació o per a resoldre qualsevol dubte es pot contactar amb l’ADL a través del número de telèfon 965 40 15 26 (Extensió 305).

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.