El govern municipal realitzarà les proves per al diagnòstic del Covid-19 a tota la plantilla municipal, a la Corporació i Protecció Civil amb la finalitat d’intentar garantir una incorporació segura als llocs de treball

L’Ajuntament de Crevillent realitzarà proves de detecció del Covid-19 a tot el personal municipal, així com al personal de Protecció Civil i a la Corporació Municipal, amb la finalitat d’intentar garantir una segura incorporació als llocs de treball. Fins al moment s’han adquirit un total de 350  Test ràpids i 35 proves de PCR.

Les proves tindran caràcter voluntari i consistiran en un Test ràpid i, en cas de necessitat, una prova PCR i es duran a terme a l’Hospital IMED d’Elx. Es realitzaran en diverses fases, d’acord amb els riscos que comporte l’acompliment de l’activitat laboral, tenint en compte com a criteris el risc d’exposició, ser persona de risc, i si s’està desenvolupant teletreball o és necessari acudir presencialment.

En la primera fase es realitzarà la prova al personal de la Policia Local i Protecció Civil; Brigada d’Obres i Oficina Tècnica; notificadors i conserges del Mercat de Proveïments, Casa de Cultura i instal·lacions esportives; personal amb atenció al públic de Serveis Socials, ADL, Registre i Padró; personal de risc i a la Corporació Municipal. Mentre que en la segona fase s’efectuarà al personal que s’ha d’incorporar al treball l’11 de maig, segons marca el Pla d’Incorporació, i en la tercera a la resta del personal.

Segons la Regidoria d’Organització i Recursos Humans, l’objectiu és realitzar aquestes proves i tindre els resultats al més prompte possible per a minimitzar els riscos en la incorporació total del personal municipal, en coordinació amb el Pla d’Incorporació, i les persones que ja estan treballant presencialment seran les primeres a poder fer-se els test. “Com a administració més pròxima al ciutadà hem de donar resposta a les necessitats dels nostres veïns i veïnes que no admeten demora i que estan dins de les competències que tenim atribuïdes. Per això hem previst una incorporació programada i gradual del personal municipal als seus llocs de treball, sempre d’acord amb les disposicions i adaptant-nos a les noves mesures que es vagen establint” afirma l’edil Jesús Ruiz.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.