El Casal Jaume I organitza un cantacançons amb l’actuació de Dani Miquel aquest divendres

El Casal Jaume I de Crevillent-Acció Cultural del País Valencià ha organitzat per al proper divendres 31 d’octubre, i a partir de les 6.30 de la vesprada en el Casal Jaume I, l’actuació de Dani Miquel, el Cantacançons, un espectacle de música, contes i animació on s’apleguen trradició i modernitat i que de ben segur serà el goig dels més menuts i també dels adults.

 

Aquesta actuació s’emmarca dins dels actes organtizats amb motiu del Correllengua 2014 que anualment organitza la nostra entitat i que enguany comptaran, també, amb una castanyada popular i un sopar amb preus populars. Així mateix, després de l’actuació tindrem l’honor de rebre la Campanya “M’agrada el valencià” ( HYPERLINK “http://www.magradaelvalencia.cat” www.magradaelvalencia.cat)  de l’Associació per la llengua El Tempir, d’Elx, gràcies a la qual tots els assistents i veïns de Crevillent podran passar pel Photocall de la campanya i fer-s’hi una fotografia amb la qual donar-hi suport.
Així doncs, des del Casal Jaume I de Crevillent convidem tots els xiquets i grans de Crevillent i la comarca perquè acudisquen a disfrutar d’aquest espectacle al qual es podrà accedir a partir d’un donatiu simbòlic de 3€.

Info de l’artista convidat:

Dani Miquel és  HYPERLINK “http://ca.wikipedia.org/wiki/Dol%C3%A7ainer” \o “Dolçainer” dolçainer,  HYPERLINK “http://ca.wikipedia.org/wiki/Compositor” \o “Compositor” compositor i  HYPERLINK “http://ca.wikipedia.org/wiki/Cantautor” \o “Cantautor” cantautor valencià. Toca diversos instruments tradicionals, com la viola de roda i la dolçaina, essent professor de dolçaina pel conservatori José Iturbi de València. Per a alguns es tracta d’un músic ben poc etiquetable. Tal com afirma el propi autor: “Em declare Alquimista musical, gràcies a la variació de tots els instruments que m’he trobat pel camí: tant convencionals com no convencionals, els quals barrege per fer ‘Triquilisò’”.

Notícies relacionades amb l’autor:
Canal 9:  HYPERLINK “http://www.youtube.com/watch?v=PZxUMwC7QaM” http://www.youtube.com/watch?v=PZxUMwC7QaM
Actuació Col·legi Hernàndez de Castelló de la Ribera:  HYPERLINK “http://www.youtube.com/watch?v=eaQBEskJl64” http://www.youtube.com/watch?v=eaQBEskJl64

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.