Com la tonya: Formatge de llet amb ceba

INGREDIENTS: Formatge fresc de cabra en panet, ceba, oli, sal, orenga (opcional). PREPARACIÓ: - En primer lloc fem el formatge amb poc oli en una paella que estiga prou calenta, pràcticament volta i volta perquè no se creme. – Reservem el formatge i en la mateixa paella, posem prou oli per fregir, després un parell de cebes ben trossejades i les deixem fregir a foc lent molt de temps, així conseguim eixe color per la carameltzació dels sucres de la ceba. – Per acabar, mesclem les dues coses i a disfrutar.Es pot menjar fred també. – Afegir orenga al final de manera opcional.

Francisco Mas Ferrández, “El Molla” Arrocero
coded by nessus

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.