Librosfera: Pell d’àngel, de Conxa Guilabert

pell d angel

El passat 5 de maig es va presentar a la Casa de la Cultura “José Candela Lledó” la novel·la Pell d’Àngel de l’autora crevillentina Conxa Guilabert. L’acte va estar organitzat per la Tertúlia Literario- Artística El Cresol i l’IES Macià Abela de Crevillent amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura. L’encarregada de presentar la novel·la va ser l’escriptora Glòria Candela que va fer una brillant introducció que va resultar del gust del públic. Després l’autora va contar com va ser el procés de creació del llibre, que narra la història d’Àngel Botella, un jove de Crevillent, que en la seua adolescència va patir un accident de trànsit que li va provocar danys cerebrals i la seua posterior lluita de superació.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Per tancar la presentació el tenor crevillentí José Manuel Mas va cantar tres cançons amb la seua filla Cristina Mas, acompanyats pel guitarrista Fran Tarí. La presentació va ser qualificada d’exitosa per la gran assistència de públic.
coded by nessus

Related posts:

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *